Разширена реалност

Разширена реалност в „Героите от САЩ ’94“. Опитайте още тук!

По повод 25 години от незабравимото американско лято на Героите от САЩ ’94 избрахме да почетем тези най-славни моменти в историята на българския футбол. Създаваме Технофилм „Героите от САЩ ’94“ – една гледна точка, която ще повлияе най-вече на младите надежди – бъдещите герои на България. За да е наистина „техно“, във филма и в книжката сме използвали най-съвременните технологии. Роботи, разширена реалност, дрон заснемане и не само.

На тази страница Ви представяме нашето мобилно приложение за разширена реалност ГЕРОИТЕ ОТ САЩ ’94. Всички снимки, които са разположени на тази страница могат да се превърнат във видеа, само с насочване на камерата към снимките-цели.

Сканирайте QR кода на посочените места в картичките „Героите от САЩ ’94“ и изтеглете приложението. Приложението  можете да използвате и с книжката „25 години Героите от САЩ ’94“. Търсете

Ще видите най-доброто от представянето на Героите от САЩ’94 на Световното първенство. Гледайте клипчетата на: Боби Михайлов, Христо Стоичков, Йордан Лечков, Наско Сираков, Красимир Балъков, Емил Костадинов в най-новото мобилно приложение с разширена реалност HEROESUSA94 .

Ето и снимките, които приложението разпознава:

 

БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВБорислав Михайлов БФС Борислав Михайлов 94

ХРИСТО СТОИЧКОВ

Христо Стоичков 94

 

ЙОРДАН ЛЕЧКОВ

Йордан Лечков Официална топка от САЩ '94

Йордан Лечков срещу Германия Лого САЩ 94Йордан Лечков САЩ 94

 

ЕМИЛ КОСТАДИНОВ

Емил Костадинов

 

НАСКО СИРАКОВ

Наско Сираков разширена реалностЛого САЩ 94 Наско Сираков САЩ 94

 

КРАСИМИР БАЛЪКОВ

Красимир Балъков разширена реалност